Reviews

Stefanie

15 jun 2017

Dit weekend een nachtje in Holiday Inn Leiden gelogeerd. Hele fijne ervaring! Leuke speelkamer en binnenzwembad waar zelfs ons dochtertje van 9 maanden al heel veel plezier aan heeft beleefd! Nette en verzorgde kamers. Heerlijk ontbijt- en dinerbuffet met enorm veel keuze. Zeker een aanrader voor gezinnen met (jonge) kinderen!

Stefanie

Werner Geven

29 jan 2017 , Overnachten

Het was heel leuk. We zijn al voor de 6de keer geweest met mijn dochter Noa, zij vindt het steeds geweldig. Komen in het voorjaar weer!

Werner Geven

A Bos (website)

13 dec 2016

Een bijzonder goed hotel, waar men alles doet om het de gast naar de zin te maken. Mooi zwembad, prima fitness ruimte met veel toestellen, en een heel goed restaurant. Leiden is een hele mooie stad die goed bereikbaar is met de bus , slechts 6 min. lopen naar het transferium waar iedere 10 min. een bus vertrekt naar leiden centraal. Heerlijk rustig slapen op super beden. Riet & Albert.

A Bos

Een fijn hotel

8 nov 2016 , Overnachten

Fijn hotel, vooral met kinderen. Leuke indeling, zo met alle kamers rondom de eetzaal. Fijne fitnessruimte, iets te warm, evenals het zwembad. De vijver met schildpadden en vissen blijft enig om naar te kijken. Buffet-formule met kinderen die gratis mee-eten werkt ideaal. Kortom, een hotel waar we zelfs een nacht bijgeboekt hebben, omdat het er zo prettig is.

K.M. Jouvenaz

Super lekkere bedden

28 okt 2016 , Overnachten

Hier zijn echt super lekkere bedden echt een aanrader ik geef het een 9,5.

peter

'Een echte aanrader'

17 okt 2016 , Overnachten

We hebben hier 3 geweldige dagen gehad het eten was geweldig en het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam Dit is een echte aanrader en zal als ik in het westen een hotel zoek zeker overwegen om hier weer naar toe te gaan. Hartelijk dank.

Hans Nijland

Heerlijk gegeten

17 okt 2016 , Eten & drinken

Heerlijk gegeten. Aanrader!

Wis Jongeleen

'Je voelt je erg welkom'

10 okt 2016 , Overnachten

Net een weekend met 350 zangeressen en zangers in holiday in gezeten. Het personeel laat zien dat A Warm Welcome geen loze belofte is! Je voelt je erg welkom.

Jacqueline de Vries

Heel goed!

18 sep 2016 , Eten & drinken

Heel goed! Leuke speelkamer voor kinderen; en goed eten.

Silvia Padilla-Lucasse

Wij hebben genoten!!

21 aug 2016 , Overnachten

Heerlijke dagen gehad in jullie hotel!! Super fijne kamers, lekker schoon, top!! De kinderen vonden het zwembad en de speelkamer leuk!! Het ontbijtbuffet was heel lekker!! Veel keuze en heel erg lekker! Wij hebben genoten!!

Suus Kuypers

Schrijf een review