Reviews

Plaats uw review ook via Google! 

Guy M (website)

19 sep 2019

Dit is tot op heden het beste Holiday Inn-hotel waar we al verbleven. Het hotel is ondergebracht in een soort hal ipv een hoog gebouw. Onze kamer bevond zich aan de buitenzijde waardoor we via de buitenkant onze kamer konden betreden. Prima, nette kamer met dubbel tweepersoonsbed. Het hotel heeft een binnenzwembad, sauna (toegankelijk tot 23u) en fitnessruimte. Daarnaast heeft het een eigen ruime parking (5€ per dag). De ruime ontbijtruimte bevindt zich in de hal waarbij men erin geslaagd is om toch een gezellige sfeer te creëren (incl. vijver met fontein). Er is een uitgebreide keuze, o.a. roerei, gekookte eieren, gebakken ei, spek, worstjes, bonen in tomatensaus, aardappelen, sla, tomaat, pasta, soep, diverse charcuterie en kaas, gerookte makreel,... Voor elk wat wils. Zeer vriendelijk personeel. Kortom: een voltreffer. Ik twijfel geen seconde bij een volgend bezoek aan Leiden

Guy M

Atie Toet- van Rijsbergen (website)

22 jun 2019

Gisteren, 21 juni, weer zooooo genoten van het Kreeftenfestival! Hoe de koks toch elk jaar weer nieuwe gerechten weten te bedenken is een dikke pluim waard. De presentatie is een lust voor het oog! Ook een compliment voor de bediening, want zij blijven onverminderd vriendelijk terwijl ze aan de lopende band vuile borden afruimen. Verder viel het ons op dat het Garden restaurant rondom de vijver een kleine facelift heeft gekregen; het doet nu veel ruimer aan, erg prettig. Kortom, het was weer TOP! Tot volgend jaar, wij zijn er weer bij!

Atie Toet- van Rijsbergen

Hans

14 jun 2019 , Eten & drinken

Het Kreeften-festival was weer een genot, ben blij dat dat evenement is gebleven. Twee duimpjes omhoog voor het bedienend personeel en voor de kok's zelfs een derde duimpje.

Hans

W.P. van den Berg

21 apr 2019 , Eten & drinken

20 April j.l. de zeventigste verjaardag gevierd met kinderen, kleinkinderen, zwagers etc. Het is een feest geworden in het Garden Restaurant met een buffet waar voor ieder genoeg te vinden was en de kwaliteit is uitstekend. De kleinkinderen hadden de ruimte en werden bezig gehouden, heerlijk, zodat wij konden genieten van ons feest. Dit was niet de eerste keer in het Garden Restaurant en beslist ook niet de laatste. Alles was top. Wim van den Berg

W.P. van den Berg

T. van Delden (website)

24 mrt 2019 , Eten & drinken

Met kinderen en kleinkinderen voor de derde keer gegeten, vooral de kleinkinderen vonden het weergaloos, ga zo door!

T. van Delden

Een geslaagd kerstdiner voor de koppels van Vriendendienst

7 jan 2019 , Eten & drinken

13 december 2018 was het zover, een kerstdiner voor de gekoppelde vrijwilligers en deelnemers van de vriendendienst Regio Zuid Holland Noord. Wij als coördinatoren mochten een grote groep van ongeveer 80 mensen ontvangen en welkom heten in de zaal ” Rotterdam” van Holiday Inn van Leiden. De zaal was versiert in kerstsfeer met kerstbomen hangende versierselen en mooi gedekte ronde tafels. In de gang stond ook een kerstboom met een arrenslee die door de genodigden veel werd gebruikt voor een foto. De aanwezigen lieten zich tijdens en later zeer tevreden uit over de aankleding van de zaal, het ontvangst, de sfeer en de kwaliteit van het eten. Wij op onze beurt waren blij dat we dit moment samen mochten vieren want samen zijn is niet altijd vanzelfsprekend.

Carmen Wort

Gezellig kerstbuffet

29 dec 2018 , Eten & drinken

Geachte medewerkers Holiday Inn, Graag laat ik u weten dat we van een heel gezellig Kerstbuffet hebben genoten op zaterdag 22 december jl. Het buffet was zeer goed! Lekker eten, vers en zeer goed klaargemaakt. Bedank ook aan het bedienende personeel, iedereen was zeer vriendelijk. Onze kleinkinderen hebben bovendien genoten van het zwembad. Bedankt en hopelijk tot een volgende keer! Vriendelijke groet, MW. Schotman

Schotman

F.Passchier (website)

21 nov 2018

Heerlijk gegeten in ontspannen atmosfeer. Eten heel gevarieerd. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ideaal voor de kinderen speelhoek en mogelijkheid om te zwemmen. Dit alles maakt het zeker voor herhaling vatbaar.

F.Passchier

Wij hebben genoten...

18 nov 2018 , Eten & drinken

Wij hebben genoten van alles. Het eten was van alles wat, en lekker, en de kinderen hebben heerlijk gespeeld. Het is voor herhaling vatbaar.

P. Prins

Anuar Shafiei

17 nov 2018 , Vergaderen & bijeenkomsten

We organised two events at Holiday Inn this year and everything went smoothly. Staff were very helpful and accommodating to some last minute requests and changes. Our delegates were vary satisfied with the meeting arrangement and catering services. Will definitely recommend Holiday Inn to anyone and surely will return for future events. Anuar Shafiei

Anuar Shafiei

Schrijf een review