Reviews

Plaats uw review ook via Google! 

Wij hebben genoten!!

21 aug 2016 , Overnachten

Heerlijke dagen gehad in jullie hotel!! Super fijne kamers, lekker schoon, top!! De kinderen vonden het zwembad en de speelkamer leuk!! Het ontbijtbuffet was heel lekker!! Veel keuze en heel erg lekker! Wij hebben genoten!!

Suus Kuypers

Aanrader!

14 jul 2016 , Overnachten

Super schone kamers! Geweldig personeel en goed eten. AANRADER!!!!

Anita

Mooie kamers en prima ligging

8 jul 2016 , Overnachten

Komen hier al jaren 1 á 2x per jaar. Vriendelijk personeel, communicatie is goed, mooie kamers, eten is kwaliteit goed, kindvriendelijk en ligging is prima!

Cindy Coffa

Geweldig goed aangepaste minder valide kamer

24 jun 2016 , Overnachten

Geweldig goed aangepaste minder valide kamer, beste waar ik in gelogeerd heb. Aanrader en mijn Hulphond was meer dan welkom

Claudia Koehoorn

Goed eten en perfecte kamers

21 feb 2016 , Overnachten

Net als in 2012 was dit weer een topweekend, enig nadeel is dat je weer naar huis moet. Leuk personeel. goed eten en perfecte kamers

Henny de Munnik

Niets dan lof voor Holiday Inn Leiden!

18 dec 2015 , Overig

Alles was perfect; een vracht personeel tijdens de receptie die iedereen volop van hapjes en drankjes voorzag, perfecte samenwerking tussen Martijn (contactpersoon Holiday Inn Leiden) en onze ceremoniemeester. Ook tijdens de feestavond alle lof; lekkere snackbuffetten, volop drank, geweldige band, continue bezetting van de dansvloer. Als contactpersoon kijk ik er met een warm gevoel op terug. Een Diac feest zoals gewenst was! Hartelijk dank!

Erik Arendsen, uroloog Diaconessenhuis Leiden, Alrijne Zorggroep

A.G. Heesen

16 feb 2015 , Overnachten

wij komen al vanaf 1991 ieder jaar naar HI in Leiden, bediening is zeer vriendelijk, ontbijt is fan-tas-tisch, heel uitgebreid uniek in Nederland, kamers lekker ruim en comfortabel kortom aanbevelenswaardig voor iedereen.

A.G. Heesen

Joren

6 nov 2014 , Overnachten

’t Was een paar uurtjes rijden voor ons maar het was het zeker waard. ’s Ochtends lekker uitslapen en daarna genieten van het buffet. Daarna nog even gamen in de speelkamer en daarna de rest van de dag het zwembad in. Lekker eten bij het avond buffet en daarna haal je nog een drankje in de bar. Het is zeker niet de laatste keer dat ik hier kom!

Joren

S. de Vreeze

26 mei 2014 , Overnachten

Heerlijk weekendje weg geweest, erg genoten. Wat een vriendelijk personeel hebben jullie, wij voelden ons zeer welkom. Fijne bedden, we hebben uitstekend geslapen. Schone kamer, ook heel belangrijk! Leiden is een leuke stad met veel te zien en te doen, de ligging is ook perfect om richting Den Haag of het strand te gaan.

S. de Vreeze

fam. Laag

3 jul 2013 , Overnachten

Heerlijk familie weekend gehad in jullie hotel. Zeer vriendelijk personeel en prima familiekamers. Ons zoontje van 4 heeft zich prima vermaakt en wij trouwens ook. Er hangt gewoon een leuke sfeer in het hotel en wij gaan er vast nog een keer naartoe. ik vond zelf de jungleclub wel gedateerd maar ons zoontje vond het prima. Goed gegeten en heerlijk warm zwembad. Tot de volgende keer!

fam. Laag

Schrijf een review