Reviews

Plaats uw review ook via Google! 

Mylène Reiman

23 sep 2012 , Overnachten

Wij hebben het echt fijn gehad in Holliday Inn Leiden. Het hotel was overal zeer schoon! Voor het buitenuitzicht moet je er niet naartoe. Maar binnen is er daarentegen veel moois te zien en het is ook gezellig. Het personeel is vriendelijk op een soms afstandelijke manier. Het ontbijtbuffet was uitstekend, echt voor bijna iedereen wel voldoende keuze. Bij het bed is een ruime keuze uit de kussens, zacht en stevig. Het bed is stevig en slaapt prima. Er is voldoende kastruimte en de hoeveelheid handdoeken in de kamer kwam ons zeer luxe voor. In het hele hotel is het overal rookvrij, heerlijk! We hebben lekker gezwommen en zijn nog even in de sauna geweest. De vele handdoeken bieden hier echt uitkomst. :) Dat het hotel werkelijk een goede verbinding heeft met het openbaar vervoer op loopafstand compenseert dat de shuttle niet rijdt in het weekend. Wij zouden dit hotel direct aanbevelen.

Mylène Reiman

Maria Zinger

21 feb 2012 , Overnachten

Beste mensen van Holiday Inn te Leiden, Wij hebben vorig weekend met de hele familie bij jullie een fantastisch verblijf gehad! Wat een super hotel, gastvrije mensen en verrukkelijke buffetten! Daarvoor onze hartelijke dank! We komen vast en zeker nog eens bij jullie terug! Hartelijke groeten, namens de hele familie, Maria Zinger

Maria Zinger

Fam. Fernhout

23 jan 2012 , Overnachten

Ik wou nog even vertellen, dat wij het geweldig hebben gehad in jullie hotel......eten was goed, kamer was prima...alleen jammer dat je geen raam open kunt zetten.......heel vriendelijk personeel.......top.......verder was alles top....we komen nog een keer terug.... fam.fernhout

Fam. Fernhout

Henny de Munnik

22 jan 2012 , Overnachten

Afgelopen weekend bij jullie doorgebracht, goed hotel, top bediening, en een goed restaurant. Tot de volgende keer.........

Henny de Munnik

Familie M. van Nunen

9 jan 2012 , Overnachten

Ik maak graag nog even van de gelegenheid gebruik om een pluim te geven aan jullie allemaal omdat we een gezellige Kerstavond in jullie hotel gehad hebben. En uiteraard ook een heerlijk ontbijt. Alles keurig netjes verzorgd. Wij kijken alweer uit naar ons volgende bezoek in februari!

Familie M. van Nunen

Fam.Hamelink

3 jan 2012 , Overnachten

Wij verbleven met kerst 5 dagen in Uw hotel.Het was meer dan goed.Voor de kinderen het zwembad prima.En prachtige tennis-en squashbanen,waar we van hebben genoten.Het kerstarrangement was heel gezellig,het eten goed.En dan de band,De Wigs,wat maken die er een fantastische avond van,voor jong en oud.Daar hebben we werkelijk heel erg van genoten!!!!!!!Dus.....waarschijnlijk tot volgend jaar!Fam. Hamelink

Fam.Hamelink

Familie Stigter

18 dec 2011 , Overnachten

Nachtje bij jullie gelogeerd met 6 volwassenen en 5 kinderen. Hele hotel al prachtig in Kerstsfeer. Heerijke buffet met bezoek van Kerstman,prima kamers en goed ontbijtbuffet.Ontspannen sfeer en hele vriendelijke medewerkers . Erg kindvriendelijk en voor ons allemaal voor herhaling vatbaar !!!

Familie Stigter

Familie Verkerk

12 dec 2011 , Overnachten

We hebben het weer heerlijk gehad in Leiden! De bediening en de goede sfeer valt ons iedere keer weer op, dat kom je niet zo vaak meer tegen. We komen hier nu al een paar jaar en worden zelfs herkend. De kinderen willen graag bij jullie in het hotel wonen, ze hebben het zo ontzettend naar hun zin. De Jungle club en het zwembad zijn ideaal en lekker overzichtelijk. Het diner en ontbijt is erg uitgebreid en wordt steeds weer aangevuld, heerlijk! Tot volgend jaar dan komen we beslist een nachtje langer.

Familie Verkerk

Familie Raaijmakers

24 okt 2011 , Overnachten

Goedemiddag, We zijn net thuisgekomen uit Leiden. Het is hier nog natter en kouder dan bij jullie!! We hebben een heerlijk verblijf bij jullie gehad. Prima kunnen fietsen, veel meer dan de voorspellingen ons hadden beloofd. Eten, drinken en slapen is bij jullie altijd uitstekend, daar kunnen we op rekenen. Dank voor jullie smakelijke grapje. Fruit komt altijd van pas. We zien nu al uit naar ons volgend verblijf dat op 27 november begint. Tot dan, groeten aan de hele crew.

Familie Raaijmakers

Mariska

28 aug 2011 , Eten & drinken

Met de familiedag hier gegeten met 28 personen. Het is een hele grote zaal, maar door de vele planten zijn er toch persoonlijke zitjes gecreeerd. Het eten was heerlijk. En de kinderen hebben zich super vermaakt. Personeel is erg aardig!

Mariska

Schrijf een review