Reviews

Plaats uw review ook via Google! 

ECAT Foundation / Piet Meijer

10 jan 2011 , Overig

From 10 – 12 November 2010 the ECAT Foundation has held their biennial scientific symposium, courses and workshop already for the sixth time in the Holiday Inn Hotel in Leiden. With about 175 participants this is a rather busy event with participants from all over the world. The facilities are excellent and very well appreciated by the participants. Even the vendors are very well satisfied with a nice exhibition area at the Patio close to the restaurant area. Even the fact that participant could stay overnight in the same facility is very well appreciated. The services of the hotel are excellent. The lunches provide are wonderful. And last but not least, the personnel is very kind and helpful. With this very good experience the ECAT Foundation has decided to organise their next event in 2012 again in the Holiday Inn Hotel in Leiden.

ECAT Foundation / Piet Meijer

Saskia Lucassen

2 jan 2011 , Overnachten

Wij zijn net terug van het Oud & Nieuwarrangement. We hebben dit voor de 4e keer in het Holiday Inn in Leiden gevierd en logeerden hier voor de 8e keer en zeker niet de laatste! Kindvriendelijk, gastvrij hotel met heerlijke kamers en super goed ontbijt en diner! Het peroneel is top!!! Onze tweeling Tom en Max vinden het iedere keer een feest om te gaan. We hebben weer genoten en gaan met pinksteren opnieuw een arrangement doen. Je kunt zo een dag naar b.v. Den Haag, het strand (Noordwijk, Wassenaar, Katwijk enz.) of Amsterdam allemaal lekker dichtbij. Tot gauw!!!

Saskia Lucassen

Familie van der Meyden

29 nov 2010 , Eten & drinken

Afgelopen weekeind Sinterklaas arrangement geboekt, viel zeer in de smaak, vooral voor onze 2 kindjes was het echt een feest. Super leuk gedaan met de pietendisco en Sinterklaas feest met cadeautje. Ook het Sinterklaas buffet was heel leuk opgezet en eten was prima, voor ieder wat wils. Zwembad en jungle club was een echte atractie voor de kinderen. Ons zien jullie gauw weer!

Familie van der Meyden

G. Klaasen

14 jun 2010 , Overnachten

Dit weekend er voor een nachtje gelogeerd om de stad Leiden te verkennen. Prachtige aangepaste badkamer, vanwege mijn handicap. Minpunt voor mij was het bed, i.v.m. het oplegmatras (druk/wissel) waar ik op moet slapen. Mijn partner had daardoor weinig ruimte. Verder alles prima geregeld.

G. Klaasen

Cynthia Zuierveld

29 apr 2010 , Eten & drinken

Afgelopen zondag hebben wij genoten van het Familiebuffet, een werkelijk fantastische formule voor families met (kleine) kinderen! Onze kinderen hebben zich tussen de gerechten door heel goed kunnen vermaken in de Jungle Club en in het zwembad, terwijl wij rustig van al het lekkers konden genieten. Echt perfect, wij komen zeker terug!

Cynthia Zuierveld

Maria Scholte

16 feb 2010

Net terug van een heerlijk weekend. Onze kinderen van 3 en 6 jaar hebben zich enorm vermaakt in de kinderspeel club en het zwembad, er was zelfs een springkussen! Arrangement met diner op de eerste dag geboekt, dat beviel zo goed dat we in het hotel ook voor de tweede dag het diner hebben genomen. Het buffet is echt goed verzorgd en ook voor de kinderen is er genoeg te vinden. Ja, het was zeker een succes en voor herhaling vatbaar!

Maria Scholte

Angelique van Duin

16 feb 2010 , Vergaderen & bijeenkomsten

Recent vergaderd met 30 personen bij Holiday Inn Leiden. Ontvangst in een groene oase van rust met verrukkelijke koffie. Vergadering in een professionele vergaderzaal met dito apparatuur en medewerkers met kennis van het vak. Niets was te veel. Fantastisch lunchbuffet en een informele afsluiting in de gezellige Ocean Bar. Al met al een succesvolle dag welke zeer zeker bij Holiday Inn Leiden herhaald gaat worden.

Angelique van Duin

Linda Versteeghe

14 feb 2010 , Overig

Jullie zijn absoluut een gastvrij hotel waar je je nog echt een gast voelt! Vriendelijk personeel in het restaurant en bij de receptie, dat viel ons echt op. De kinderen hebben zich uitstekende vermaakt bij jullie, ook handig dat dit tijdens het eten geen probleem is met jullie Jungle club. We komen zeker weer eens terug!

Linda Versteeghe

Caroline

1 jan 1970

Top weekend, genoten met mijn kinderen!

Caroline

Schrijf een review